Maj 13

Po lanskoletni udeležbi na tradicionalnem Teku trojk je bila to moja druga. Ekipa je bila določena že lani oktobra na debati po končanem Ljubljanskem maratonu – že takrat z namenom, da osvojimo prvo mesto v kategoriji moških trojk Veterani B (starost nad 50 let). To nam je tudi uspelo.

O teku:

Na tek sem prišel v času, ko sem imel zraven še drugo “zadolžitev” – kot vodja ekipe JA-Team, ki je po enoletnem premoru spet spremljala Andrejo Jagodic, kot solo voznico na ultrakolesarski dirki okoli Slovenija – DOS Extreme. (več o tem na tej povezavi). To povem z razlogom, saj je psihični napor in neprespanost sigurno vplivala na moje sposobnosti na teku trojk. Vreme je bilo dobro (temperatura 12°C), občasno je rahlo deževalo, trasa pa temu primerna – čez Golovec blatna.

Sprva mi je šlo dobro, pravzaprav sva z Boštjanom čakala tretjega (Bogdan) vso ravnino do vzpona na Sv. Urha, potem pa je le ta nenadoma “oživel” in cokla sem postal jaz. Na koncu se je vendarle izšlo, čeprav je šlo nekaj minut dlje in nas je prehitelo nekaj trojk. Torej – skupno 12. mesto generalno in 1. mesto v kategoriji.

Rezultati moške trojke - kategorija Veterani B

Rezultati moške trojke –  Skupno

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !