Sep 12

V čudovitem, nekoliko prevročem vremenu, se je minulo soboto odvijal vzpon na Nanos, ki je štel za PSLO, kakor tudi državno prvenstvo rekreacije v vzponu.

Tekmo sem vzel kot zadnjo letošnjo, ki mi kaj pomeni in za katero se je vredno potruditi. Vendar pa kljub sorazmerno dobrem doseženem času le povprečna uvrstitev – 8. mesto, oziroma 6. mesto v točkovanju za PSLO.  Res, konkurenca je letos hujša in z mojega gledišča in forme je težko priti na stopničke. Počasi se zato sprašujem ali se bom in kako v prihodnji sezoni lotil teh tekmovanj. Čedalje bolj sem v dvomih, da bi se opredelil za dirkanje s ciljem po doseganju prvih mest – vložek bi bil enostavno prevelik, plačilo pa skromno. Se zna zgoditi, da se bom raje več vozil s prijatelji in za dušo…, bom o tem premišljeval čez zimo.

Do konca tekmovalne sezone sta še dva vzpona, ki se ju bom verjetno udeležil in s tem ohranil mesto med prve tri v skupnem seštevku PSLO v vzponih za leto 2011. Pričel pa bom spet intenzivno trenirati tek, saj me tudi letos ne bo manjkalo na Ljubljanskem maratonu in še kje.

Rezultati Nanos

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !