Jul 17

Tudi na dirko Poljane Stari vrh sva se s klubskim kolegom odpravila od doma s kolesom in s tem opravila obvezno ogrevanje pred tekmo. Vreme je bilo sprva sicer malce “sumljivo”, vendar se je oblačno čedalje bolj trgala in štart dirke je že obsijalo sonce.

Polanci so tudi tokrat z odliko pripravili dirko. Prav tako lahko to rečem tudi zase. Tokrat sem Štefanu “vrnil” za Soriško planino, seveda vse v športnem duhu. Za točkovanje PSLO sem bil tako sicer prvi v kategoriji, vseeno pa sem moral priznati premoč italijanskemu dirkaču (od kod se je vzel, pa prav v moji kategoriji?). S časom, ki se ga nebi sramoval niti naš Bojan Ropret (ga ni bilo na dirki) je suvereno zmagal.

Dirka je štela tudi za Pokal Polanskih puklov, kjer sem v kategoriji nad 50 let osvojil 1. mesto. Mogoče se bom udeležil še ostalih treh, če je že enkrat tako, moram preveriti še koledar. S pokalom, nagradami za osvojena mesta in dobitkom z žrebanja, sem tako kar dodobra napolnil svoj ruzak. Ni kaj, teli polanci se res znajo it…

Rezultati

Rezultati za Pokal Polanskih puklov

Fotogalerija

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !