Avg 24

Prvotni plan, da se dirke na Roglo ne bom udeležil sem moral spremeniti. To pa zato, ker je bila že naslednji dan (nedelja) na sporedu dirka na Predmejo. Obe nisem smel spustiti, saj bi izgubil preveč točk za skupni seštevek PSLO in s tem verjetno tudi vodstvo v tem točkovanju.

Ta vikend sem imel s prijatelji tudi tradicionalno trodnevno kolesarjenje po Sloveniji. Začeli smo v petek, naslednji dan pa sem skočil s kolegom Janezom (pobral me je spotoma v Šentjurju) do Zreč, kjer je bil ob 10-ih štart vzpona na Roglo.

Rahlo utrujen od prejšnjega dne sem po pričakovanju dosegel drugo mesto. Do Maksa Pogačarja, ki stopnjuje formo me je ločila minuta, vseeno pa sem zadovoljen z nastopom. Moj najhujši konkurent je s četrtim mestom še dodatno zaostal za menoj. Po dirki sem opravil še 90 km in se spet pridružil ekipi, ki je medtem prekolesarila drugo etapo po Sloveniji.

Naslednji dan je bila dirka na Predmejo, kjer me ni bilo, konkurenca pa se mi je zato približala na vsega 4 točke. Do konca sta še dva vzpona za točkovanje, kjer ne smem manjkati. Z dobrimi nastopi mi končna zmaga ne uide.

Rezultati

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !